storage Storage huren
Kies je merk

IBM storage huren

Data is van cruciaal belang binnen je organisatie. Je moet hierop kunnen vertrouwen. Altijd! IRENT beschikt over enkele petabyte aan IBM opslagcapaciteit, waardoor we bij een escalatie vaak binnen 24 uur kunnen leveren op de gewenste locatie. Ook bij geplande IT-projecten – zoals een migratie of firmware-upgrade – leveren wij een op maat gemaakt storage-oplossing.

Dé innovatie in dataopslag

IBM Storage staat aan de voorhoede van innovatie in dataopslag, en biedt ondernemingen de mogelijkheid om hun data efficiënter, veiliger en met grotere flexibiliteit te beheren. Met een uitgebreid portfolio dat alles omvat van disk- en tape-oplossingen tot all-flash arrays en hybride cloudopslag, biedt IBM krachtige eigenschappen voor elke opslagbehoefte:

 • Nieuwste technologieën: IBM integreert de nieuwste ontwikkelingen, waaronder AI-gedreven data management en automatisering, om de opslagprestaties te optimaliseren en de operationele efficiëntie te verbeteren.
 • Veelzijdigheid en schaalbaarheid: Van kleine bedrijven tot grote ondernemingen, IBM biedt opslagoplossingen die kunnen schalen om te voldoen aan de groeiende eisen van het bedrijf, met flexibele configuraties die aanpasbaar zijn aan veranderende behoeften.
 • Dataveiligheid: Met geavanceerde encryptie, ransomware bescherming en uitgebreide disaster recovery opties beschermen deze systemen de vertrouwelijke informatie tegen bedreigingen.
 • Efficiëntie: Met functies zoals datareductie, tiering en virtualisatie maximaliseren IBM’s opslagoplossingen de opslag efficiëntie, verlagen ze de totale eigendomskosten en verminderen de ecologische voetafdruk.
 • Integratie met cloud: Organisaties kunnen profiteren van de flexibiliteit van cloudopslag terwijl ze tegelijkertijd hun data kunnen beheren en beveiligen.
 • Toekomstbestendige investering: Met een focus op innovatie en compatibiliteit biedt IBM oplossingen die zijn ontworpen om toekomstbestendig te zijn. Zo blijft de investering van vandaag een ondersteuning voor de toekomst.

IBM storage testen

Wil je meer zekerheid over je toekomstige IBM storage-investering? Dan kun je bij IRENT een Proof of Concept (PoC) afnemen. Zo kun je de nieuwste IBM-technologie eerst met je eigen workload en in je eigen omgeving testen.

Groeit je storage-behoefte, maar is investeren in eigen apparatuur (CAPEX) niet de beste optie? Kies dan voor de op maat gemaakte (OPEX) oplossing, waarbij afschalen tot de unieke mogelijkheden behoort.

Tijdelijk huren

Binnen twee uur ontvang je van onze IT-specialisten een voorstel. We maken inzichtelijk wat je van ons kunt verwachten, inclusief de bijbehorende investering. Bij akkoord wordt de op maat gemaakte IBM storage-configuratie op elke gewenste locatie afgeleverd. Je kunt onze storage-oplossingen per dag, week of maand huren.

Huren bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van server– en storage-verhuur. Binnen Europa zijn we marktleider in de verhuur van high-end/enterprise-apparatuur.

Bovendien zijn we vanaf de oprichting van IRENT de enige officiële IBM-demopoolpartner in de BeNeLux. Wat betekent dat je IBM servers, storage- en netwerkapparatuur  eenvoudig en snel kan huren.

Diverse IBM oplossingen

We leveren verschillende IBM-oplossingen, waaronder IBM Tape, AllFlash- en Hybrid storage-oplossingen van IBM Storwize. Daarnaast zijn we preferred rental partner voor Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland.

Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag met jouw specifieke vraagstuk. Neem contact met ons op en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.