storage Storage huren
IBM

FlashSystem

FlashSystem

IBM FlashSystem (FS) is beschikbaar in FullFlash NVMe varianten zoals: FS900, FSA9000, FSA9000R, FS9100 en FSV9000. Of je nu 180TB tot enkele duizenden terabytes supersnelle Flash Storage met zeer lage latency nodig hebt, bij een aanvraag ontvang je binnen twee uur antwoord op je vraag. Vanuit onze ruime voorraad leveren we de benodigde capaciteit indien nodig binnen 24 uur. Zo haal je van 180 tot enkele duizenden terabyte aan flash voor één dag tot enkele jaren in huis. De latency van de IBM FlashSystem behoort tot de laagste in de markt en haalt zo de hoogste performance.

Je storage-capaciteit vervangen of uitbreiden, maar is investeren in eigen apparatuur (CapEx) niet de beste optie? Met IRENT Financial Services is het mogelijk om tijdelijk én flexibel capaciteit te huren voor storage-apparatuur. Je betaalt een vast bedrag per maand (OpEX) en hebt de mogelijkheid om op- en af te schalen.

IBM FlashSystem huren bij IRENT

IRENT is Europees marktleider in de verhuur van high-end/enterprise-apparatuur. Én is de enige officiële IBM-demopoolpartner in de BeNeLux. Ook zijn we preferred rental partner voor IBM in Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Advies over de vereiste FlashSystem en configuratie? Laat het ons weten en daag ons uit!

  • Europees verhuur marktleider van datacenter apparatuur
  • Ervaring in levering over de hele wereld
  • Voorraad van ruim € 15 miljoen aan IT infrastructuur
  • Demopool partner van Dell EMC, Lenovo en IBM
  • Flexibele contractenvormen van 1 dag tot enkele jaren
  • Al meer dan 15 jaar verhuur-ervaring

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring *
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.