storage Storage huren
IBM

FlashSystem

IBM FlashSystem huren

IBM FlashSystem (FS) is beschikbaar in FullFlash NVMe varianten zoals: FS900, FSA9000, FSA9000R, FS9100 en FSV9000. Of je nu 180TB tot enkele duizenden terabytes supersnelle Flash Storage met zeer lage latency nodig hebt, bij een aanvraag ontvang je binnen twee uur antwoord op je vraag.

Vanuit onze ruime voorraad leveren we de benodigde capaciteit indien nodig binnen 24 uur. Zo haal je van 180 tot enkele duizenden terabyte aan flash voor één dag tot enkele jaren in huis. De latency van de IBM FlashSystem behoort tot de laagste in de markt en haalt zo de hoogste performance.

Toekomstbestendige oplossing: Betrouwbaarheid & Schaalbaarheid

IBM FlashSystem zijn ontworpen om ondernemingen te voorzien van razendsnelle, betrouwbare en schaalbare data opslag oplossingen. Deze all-flash en hybrid flash opslagsystemen zijn gebouwd om te voldoen aan de eisen van moderne data-intensieve toepassingen, met unieke kenmerken die ze onderscheiden:

 • Uitzonderlijke snelheid en prestaties: De storage systemen maken gebruik van geavanceerde flash-technologie om extreem hoge data doorvoersnelheden en lage latency te bieden. Essentieel voor applicaties en real-time data-analyse.
 • Ononderbroken bedrijfsvoering: Ontworpen met robuuste dataprotectie en hoge beschikbaarheid zorgt een IBM FlashSystem voor een ononderbroken bedrijfsvoering, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.
 • Geavanceerde datareductie: Door efficiënte technieken zoals deduplicatie en compressie, maximaliseert het systeem de opslag efficiëntie. Dit kan opslag kosten aanzienlijk verlagen zonder in te leveren op de prestaties.
 • Schaalbaarheid en flexibiliteit: Het is mogelijk om eenvoudig op en af te schalen om te voldoen aan de behoeften van een organisatie. Of het nu gaat om kleine bedrijven of grote ondernemingen.
 • Naadloze integratie met cloud: Het storage systeem ondersteunt een naadloze integratie met hybride cloudomgevingen. Dit zorgt voor flexibiliteit en optimalisatie in zowel on-premise als in cloud beheren.
 • Eenvoudig beheer: Door de integratie van IBM Storage Insights, biedt FlashSystem een AI-gestuurde managementervaring die het beheer van de opslaginfrastructuur vereenvoudigt en inzicht biedt in prestaties en capaciteit.
 • Duurzaamheid: FlashSystem is ontworpen om een minimale ecologische impact te hebben, met een lager energieverbruik en koeling behoeften in vergelijking met traditionele opslagsystemen.

FlashSystem en Hardware as a Service

Je storage-capaciteit vervangen of uitbreiden, maar is investeren in eigen apparatuur (CapEx) niet de beste optie? Met IRENT Financial Services is het mogelijk om tijdelijk én flexibel capaciteit te huren voor storage-apparatuur. Je betaalt een vast bedrag per maand (OpEX) en hebt de mogelijkheid om op- en af te schalen.

Huren bij IRENT

IRENT is Europees marktleider in de verhuur van high-end/enterprise-apparatuur. Én is de enige officiële IBM-demopoolpartner in de BeNeLux. Ook zijn we preferred rental partner voor IBM in Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Advies over de vereiste FlashSystem en configuratie? Laat het ons weten en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Hoelang kan ik huren?

Bij IRENT kan je de huurperiode van een opslagruimte helemaal zelf bepalen. Dat komt omdat wij werken met flexibele contractvormen. Zo kan je al vanaf één dag tot enkele jaren een storage oplossing huren.

Wat is het huurtarief?

Wij kunnen helaas geen standaard huurtarief vastleggen van een storage. Dat komt omdat het afhangt van verschillende factoren zoals de periode van huur en soort storage. Benieuwd wat het huren van een storage voor jou gaat kosten? Vraag dan een offerte aan, en ontvang binnen twee uur al een reactie.

Wanneer ontvang ik de storage als ik vandaag bestel?

Wanneer jij een offerte aanvraagt op werkdagen, kan jij al binnen 24 uur de gewenste storage ontvangen. Een offerte aanvragen doe je via onze website. Binnen twee uur ontvang jij al een reactie van een van onze IT-specialisten. Ga jij akkoord? Dan wordt de storage op jouw gewenste storage afgeleverd. Bij spoed aanvragen raden wij je aan om te bellen naar +31 (0)33 789 01 01. Dan kunnen wij gelijk aan de slag met jouw huuraanvraag.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.