storage Storage huren
IBM

FlashSystem 9110

IBM FlashSystem 9110 huren
  • Huur flexibel: van enkele dagen tot jaren
  • Multi-vendor huren? Geen probleem!
  • Nood? Spoedlevering binnen 2u
  • IT huren? O.a. servers, laptops, desktops

IBM FlashSystem 9110 huren

De IBM FlashSystem 9110 is rond IBM’s eigen storage technologie, de IBM Flash Core NVMe Modules opgebouwd. Gekoppeld aan de NVMe PCI-bus en uitgerust met verbeterde data compressie en de-duplicatie technieken levert deze oplossing gegarandeerd 2x data reductie en kan zelfs tot 5x data reductie worden gekomen, mits aan alle randvoorwaarden wordt voldaan. IBM FlashSystem 9110 biedt 2PB opslagcapaciteit met een latency tot 100 microseconden in een 2U behuizing.

De IBM Flashsystem 9100 familie is tevens gebaseerd op IBM Spectrum Virtualize software waardoor ook geavanceerde functionaliteiten als data replicatie, prestatie optimalisatie over verschillende Flash Tiers en snapshot beschikbaar worden gemaakt. Tevens is het mogelijk meer dan 400 verschillende storage arrays van alle bekende fabrikanten via de userinterface te beheren en zelfs alle geavanceerde functionaliteiten op deze arrays toe te gaan passen.

Hierdoor kan of een extra tier aan de IBM FlashSystem 9110 worden toegevoegd of een migratie van een niet IBM-storage platform zonder hoofdpijn en hoge migratiekosten worden gestart.

Performance metrics IBM FlashSystem 9110

  • Ongekend lage latency, laagste latency storage in de markt
  • Met een latency van maar 100 microseconden tenminste 2 keer zo snel als de op één na snelste
  • Throughput van 34GB per seconde in een enkel systeem, bij een vier node cluster komt dat op 136GBps en maar liefst 10 miljoen IOPS
  • Hiermee zegt IBM te komen op tenminste twee keer de snelheid van een PureStorage X90 node en 7.5 x sneller dan een X90 vier node cluster

Computing workloads van vandaag de dag zijn zeer dynamisch. Big data en analytics workloads maken gebruik van dataset die vanaf verschillende storage platformen gebruikt worden. Het is dan ook van belang dat storage platformen schaalbaar zijn en migraties eenvoudig kunnen worden uitgevoerd. IBM Storage Insights zorgt voor intelligent management en flexibel inzetbare storage. Op AI gebaseerde analytics engines detecteren verstoringen in prestaties en beschikbaarheid voordat deze ontstaan zodat op het juiste moment de juiste prestaties door de storageomgeving wordt geboden.

FlashSystem huren bij IRENT

Nog niet overtuigd van de indrukwekkende specificaties? Neem contact op met IRENT en doe een Proof of Concept met de FS9110.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.