storage Storage huren
IBM

Storwize

IBM Storwize huren

De IBM Storwize is in verschillende modellen te huur, zoals de Storwize V5010, V5020, V5030, V7000, V7000F en de V5030F. Bij een aanvraag laten we je binnen twee uur weten wat je van ons kunt verwachten. Dankzij onze voorraad van enkele petabyte aan opslagcapaciteit, kan er indien nodig binnen 24 uur worden geleverd. De IBM is te huur voor een periode van een dag tot enkele jaren en wordt op iedere gewenste locatie geleverd.

Een veelzijdige en krachtige storage oplossing

IBM Storwize biedt ondernemingen de mogelijkheid om hun datacapaciteit en prestaties efficiënt te beheren en uit te breiden. Met een focus op betrouwbaarheid, schaalbaarheid en geavanceerde data management functies, biedt Storwize een uitgebreid scala aan voordelen voor moderne datacenters:

 • Geavanceerde data management: IBM Storwize faciliteert datamanagement met functies zoals Real-time Compression en automatische tiering. Deze functies helpen de opslag efficiëntie te maximaliseren en operationele kosten te verlagen.
 • Hoge prestaties: Door gebruik te maken van IBM’s toonaangevende technologieën, levert Storwize uitzonderlijke prestaties voor zowel traditionele als nieuwe generatie applicaties. Ideaal voor bedrijven die snelle toegang tot hun data vereisen.
 • Schaalbaarheid: Een Storwize systeem groeit mee met het bedrijf, omdat je de mogelijkheid hebt om zowel de capaciteit als de functionaliteit op te schalen. Ideale opties voor organisaties van elke grootte, van MKB tot grote ondernemingen.
 • Geïntegreerde dataprotectie: De ingebouwde functies voor dataprotectie en disaster recovery, zoals snapshots en replicatie, beveiligen de vertrouwelijke bedrijfsdata.
 • Flexibele deployment opties: Het systeem ondersteunt zowel block- als file-based storage in een hybride multi cloud omgeving. Hierdoor hebben bedrijven de vrijheid om hun opslag aan te passen aan hun behoeften.
 • Eenvoudige bediening: Met een intuïtieve gebruikersinterface en geautomatiseerd beheer vermindert IBM de complexiteit en de kosten die gepaard gaan met opslagbeheer IT-teams kunnen zich hierdoor richten op strategische initiatieven.
 • Duurzaamheid: Het ontwerp helpt bij het verminderen van de operationele kosten en de ecologische voetafdruk van het datacenter, wat bijdraagt aan een duurzamere IT-infrastructuur.

Storwize en Hardware as a Service

Wil je je storage-capaciteit vervangen of uitbreiden, maar is investeren in eigen apparatuur (CapEx) niet de beste optie? Kies dan voor het betalen per maand (OpEX). Er bestaat een contractvorm waarbij het zelfs mogelijk is om binnen het contract af te schalen.

Huren bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van server– en storage-verhuur. Binnen Europa zijn we marktleider in de verhuur van high-end/enterprise-apparatuur. Vanaf de oprichting van IRENT zijn we de enige officiële IBM-demopoolpartner in de BeNeLux. Ook zijn we preferred rental partner voor Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. De gewenste Storwize niet gevonden? Laat het ons weten en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Hoelang kan ik huren?

Bij IRENT kan je de huurperiode van een opslagruimte helemaal zelf bepalen. Dat komt omdat wij werken met flexibele contractvormen. Zo kan je al vanaf één dag tot enkele jaren een storage oplossing huren.

Wat is het huurtarief?

Wij kunnen helaas geen standaard huurtarief vastleggen van een storage. Dat komt omdat het afhangt van verschillende factoren zoals de periode van huur en soort storage. Benieuwd wat het huren van een storage voor jou gaat kosten? Vraag dan een offerte aan, en ontvang binnen twee uur al een reactie.

Wanneer ontvang ik de storage op locatie?

Wanneer jij een offerte aanvraagt op werkdagen, kan jij al binnen 24 uur de gewenste storage ontvangen. Een offerte aanvragen doe je via onze website. Binnen twee uur ontvang jij al een reactie van een van onze IT-specialisten. Ga jij akkoord? Dan wordt de storage op jouw gewenste storage afgeleverd. Bij spoed aanvragen raden wij je aan om te bellen naar +31 (0)33 789 01 01. Dan kunnen wij gelijk aan de slag met jouw huuraanvraag.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.