storage Storage huren
IBM

Storwize V5010

IBM Storwize V5010 huren
  • Huur flexibel: van enkele dagen tot jaren
  • Multi-vendor huren? Geen probleem!
  • Nood? Spoedlevering binnen 2u
  • IT huren? O.a. servers, laptops, desktops

IBM Storwize V5010 huren

De IBM Storwize V5010 is ontworpen voor softwaregedefinieerde omgevingen en gebouwd met IBM Spectrum Virtualize-software. Het is een toonaangevende oplossing voor opslagvirtualisatie die technologieën bevat om virtuele omgevingen aan te vullen en te verbeteren en die een eenvoudigere, meer schaalbare en kostenefficiënte IT-infrastructuur levert.

Storwize V5000 is een zeer flexibel, gemakkelijk te gebruiken en gevirtualiseerd hybride opslagsysteem, dat is ontworpen om middelgrote organisaties in staat te stellen hun opslaguitdagingen te overwinnen met geavanceerde functionaliteit. De tweede generatie Storwize V5000 modellen bieden verbeterde prestaties en efficiëntie, verbeterde beveiliging en verhoogde schaalbaarheid met een set van drie modellen om een reeks van prestaties, schaalbaarheid en functionele mogelijkheden te leveren.

Kenmerken Storwize V5010

  • Twee 2-core, 2-draads processoren en 16 GB cachegeheugen
  • Ondersteuning voor maximaal 392 aandrijvingen per systeem met de bevestiging van Storwize V5000-uitbreidingsbehuizingen

Storwize V5010 huren bij IRENT

De aanschaf van nieuwe servers is een kostbare beslissing. Vele aspecten komen voorbij in de overweging van deze beslissing en het is belangrijk dat je uiteindelijk tevreden bent met de systemen waarin je geïnvesteerd hebt. Dit is de reden dat IRENT de mogelijkheid tot een Proof of Concept aanbiedt. Dit houdt in dat je de V5010 zelf in je eigen omgeving kunt testen en ervaren. Zo ben jij er straks van verzekerd dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Benieuwd wat dit Storwize systeem jou kan bieden? Test het. Neem contact op met onze IT-specialisten om de mogelijkheden te bespreken.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.