storage Storage huren
Kies je merk

Lenovo server huren

Het vastleggen en beschikbaar stellen van data is cruciaal. Iedereen binnen je organisatie moet daarop kunnen vertrouwen. Altijd! Doordat IRENT de beschikking heeft over enkele petabyte aan opslagcapaciteit, in zowel flash als traditionele draaiende disken, kunnen we bij een escalatie binnen 24 uur de juiste Lenovo storage leveren in je eigen (productie-)omgeving. Ook bij geplande IT-projecten – denk bijvoorbeeld aan een migratie of firmware-upgrade – hebben wij de juiste storage-oplossing in huis.

Lenovo storage en HaaS

Minimaliseer je investeringsrisico door gebruik te maken van een Proof of Concept (PoC). Op deze manier kun je de Lenovo-apparatuur eerst in je eigen omgeving testen. Zo weet je zeker dat je de juiste apparatuur in huis haalt. Meer storage nodig, maar is investeren in eigen apparatuur (CAPEX) niet de meest geschikte optie? Kies dan voor de op maat gemaakte (OPEX) oplossing, waarbij het mogelijk is om binnen de contractperiode af te schalen.

Flexibel Lenovo storage afnemen

Je hebt de keuze uit een grote verscheidenheid aan Lenovo storage-oplossingen. Daardoor kunnen wij voor ieder vraagstuk een gepaste oplossing bieden. We leveren de apparatuur op iedere door jou gewenste locatie. Binnen twee uur word je aanvraag naar de gewenste configuratie vertaald. Je hebt direct helder wat je van ons kunt verwachten en wat de benodigde investering is. Mocht je niet precies weten hoelang je van onze diensten gebruik wilt maken, dan heb je bij ons altijd de mogelijkheid om te verlengen. Je kunt onze storage-oplossingen per dag, week of maand huren.

Lenovo storage huren bij IRENT

IRENT is Europees marktleider en al meer dan 15 jaar dé expert op verhuurgebied van server, storage en netwerk. We zijn de officiële Lenovo demopoolpartner in de BeNeLux, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Scandinavië en Oost-Europa en mogen ons met trots Lenovo Platinum Data Center Partner noemen. IRENT levert verschillende Lenovo storage-oplossingen, waaronder StorwizeDisk Storage en Tape Storage. Meer weten over de mogelijkheden? We helpen je graag om je tijdelijke storage-behoefte optimaal in te vullen. Daag ons uit!

  • Wereldwijde levering
  • Flexibele contractenvormen van 1 dag tot enkele jaren
  • Op maat gemaakte systeemconfiguraties
  • Al meer dan 15 jaar verhuur-ervaring

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring *
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.