storage Storage huren
Kies je merk

Lenovo storage huren

Het vastleggen en beschikbaar stellen van data is cruciaal. Iedereen binnen je organisatie moet daarop kunnen vertrouwen. Altijd! Doordat IRENT de beschikking heeft over enkele petabyte aan opslagcapaciteit, in zowel flash als traditionele draaiende disken, kunnen we bij een escalatie binnen 24 uur de juiste Lenovo storage leveren in je eigen (productie-)omgeving.

Ook bij geplande IT-projecten – denk bijvoorbeeld aan een migratie of firmware-upgrade – hebben wij de juiste storage-oplossing in huis. IRENT levert verschillende Lenovo storage-oplossingen, waaronder StorwizeDisk Storage en Tape Storage.

Ervaar de geavanceerde eigenschappen

De storage oplossingen van Lenovo bieden geavanceerde en betrouwbare data opslag, essentieel voor bedrijven in het tijdperk van big data. Deze opslagsystemen zijn ontworpen om een hoge datacapaciteit en -snelheid te leveren, wat cruciaal is voor bedrijfskritische toepassingen.

Van traditionele harde schijven tot de nieuwste solid-state drives, Lenovo biedt een divers assortiment dat voldoet aan verschillende opslag behoeften. De storages hebben onder andere de volgende mooie eigenschappen:

 • De systemen kenmerken zich door hun schaalbaarheid, waardoor ze meegroeien met de behoeften van de organisatie.
 • Met geïntegreerde beveiligingsfuncties zorgen de storage oplossingen voor veilige bewaring van gevoelige gegevens.
 • De storages zijn ontworpen voor naadloze integratie met bestaande IT infrastructuren, wat de implementatie en het beheer vereenvoudigt.

Storage en HaaS

Minimaliseer je investeringsrisico door gebruik te maken van een Proof of Concept (PoC). Op deze manier kun je de Lenovo-apparatuur eerst in je eigen omgeving testen. Zo weet je zeker dat je de juiste apparatuur in huis haalt.

Meer storage nodig, maar is investeren in eigen apparatuur niet de meest geschikte optie? Kies dan voor de op maat gemaakte oplossing, waarbij het mogelijk is om binnen de contractperiode af te schalen.

Flexibel Lenovo storage afnemen

Je hebt de keuze uit een grote verscheidenheid aan Lenovo storage-oplossingen. Daardoor kunnen wij voor ieder vraagstuk een gepaste oplossing bieden. We leveren de apparatuur op iedere door jou gewenste locatie.

Binnen twee uur word je aanvraag naar de gewenste configuratie vertaald. Je hebt direct helder wat je van ons kunt verwachten en wat de benodigde investering is.

Mocht je niet precies weten hoelang je van onze diensten gebruik wilt maken, dan heb je bij ons altijd de mogelijkheid om te verlengen. Je kunt onze storage-oplossingen per dag, week of maand huren.

Huren bij IRENT?

IRENT is Europees marktleider en al meer dan 15 jaar dé expert op verhuurgebied van server, storage en netwerk.

We zijn de officiële Lenovo demopoolpartner in de BeNeLux, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Scandinavië en Oost-Europa en mogen ons met trots Lenovo Platinum Data Center Partner noemen. Wat betekent dat je Lenovo servers, storage– en netwerkapparatuur eenvoudig en snel kan huren.

Meer weten over de mogelijkheden? We helpen je graag om je tijdelijke storage-behoefte optimaal in te vullen. Daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.