storage Storage huren
Lenovo

Storwize

Lenovo Storwize huren

Tijdelijk op zoek naar Lenovo Storwize storage-systemen? Ons assortiment bestaat uit onder andere de V3700, V5000 en de V7000. Doe je bij ons een aanvraag, dan maken we binnen twee uur inzichtelijk wat je van ons kan verwachten. We hebben een voorraad van enkele petabyte aan opslagcapaciteit, in zowel flash als traditionele draaiende disken. Hierdoor kan een configuratie binnen 24 uur op iedere gewenste locatie worden geleverd. Een Lenovo is te huur voor een periode van een dag tot enkele jaren.

Ontdek de geavanceerde opslagtechnologie

Lenovo Storwize staat synoniem voor geavanceerde opslagtechnologie, ontworpen om zowel de capaciteit als de prestaties van uw dataopslag te optimaliseren. Een goede keuze om de bedrijfsvoering te transformeren en om het bedrijf klaar te stomen voor de toekomst. Hieronder volgen enkele van de kernkenmerken die Storwize onderscheiden:

 • Geavanceerde datareductie: Storwize maakt gebruik van toonaangevende datareductie technologieën, waaronder deduplicatie en compressie, om de opslag efficiëntie te maximaliseren. Dit kan  resulteren in lagere opslagkosten en een efficiënter gebruik van de beschikbare ruimte.
 • Hoogwaardige prestaties: De systemen zijn geoptimaliseerd voor hoge prestaties, met snelle toegang tot data en ondersteuning voor de meest veeleisende applicaties en workloads. Dit zorgt voor een goede gebruikerservaring en verbeterde bedrijfsprocessen.
 • Flexibele schaalbaarheid: Met de mogelijkheid om naadloos te schalen, biedt Storwize een toekomstbestendige oplossing die meegroeit met de behoeften van het bedrijf. Of je nu capaciteit toevoegt binnen hetzelfde systeem of uitbreidt met externe eenheden, dit merk ondersteunt de groei.
 • Eenvoudig beheer: Dankzij de geïntegreerde management tools is het beheren van het opslagsysteem eenvoudig en intuïtief. Dit vereenvoudigt de dagelijkse operaties en vermindert de tijd die nodig is voor beheer en onderhoud.
 • Betrouwbare dataveiligheid: Om de data te beschermen biedt dit merk robuuste beveiligingsfuncties, waaronder geavanceerde encryptie en snapshot.

Storwize en Hardware as a Service

Groeit je storage behoefte of moet deze vervangen worden en is investeren in eigen apparatuur (CapEX) niet de beste optie? Kies dan voor de op maat gemaakte (OpEx) oplossing. Hierbij is het zelfs mogelijk is om binnen het contract af te schalen.

Huren bij IRENT

IRENT is Europees marktleider en al meer dan 15 jaar dé expert op verhuurgebied van server, storage en netwerkoplossingen. We zijn de officiële Lenovo demopoolpartner in de BeNeLux, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Scandinavië en Oost-Europa en mogen ons met trots Lenovo Platinum Data Center Partner noemen. Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag met het vinden van de Storwize die past binnen jouw omgeving. Neem contact met ons op en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Hoelang kan ik huren?

Bij IRENT kan je de huurperiode van een opslagruimte helemaal zelf bepalen. Dat komt omdat wij werken met flexibele contractvormen. Zo kan je al vanaf één dag tot enkele jaren een storage oplossing huren.

Wat is het huurtarief?

Wij kunnen helaas geen standaard huurtarief vastleggen van een storage. Dat komt omdat het afhangt van verschillende factoren zoals de periode van huur en soort storage. Benieuwd wat het huren van een storage voor jou gaat kosten? Vraag dan een offerte aan, en ontvang binnen twee uur al een reactie.

Wanneer ontvang ik de storage op locatie?

Wanneer jij een offerte aanvraagt op werkdagen, kan jij al binnen 24 uur de gewenste storage ontvangen. Een offerte aanvragen doe je via onze website. Binnen twee uur ontvang jij al een reactie van een van onze IT-specialisten. Ga jij akkoord? Dan wordt de storage op jouw gewenste storage afgeleverd. Bij spoed aanvragen raden wij je aan om te bellen naar +31 (0)33 789 01 01. Dan kunnen wij gelijk aan de slag met jouw huuraanvraag.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.