storage Storage huren
Lenovo

Storwize

Lenovo Storwize

Tijdelijk op zoek naar Lenovo Storwize storage-systemen? Ons assortiment bestaat uit onder andere de V3700, V5000 en de V7000. Doe je bij ons een aanvraag, dan maken we binnen twee uur inzichtelijk wat je van ons kan verwachten. We hebben een voorraad van enkele petabyte aan opslagcapaciteit, in zowel flash als traditionele draaiende disken. Hierdoor kan een configuratie binnen 24 uur op iedere gewenste locatie worden geleverd. Een Lenovo Storwize is te huur voor een periode van een dag tot enkele jaren.

Storwize en Hardware as a Service

Groeit je storage behoefte of moet deze vervangen worden en is investeren in eigen apparatuur (CapEX) niet de beste optie? Kies dan voor de op maat gemaakte (OpEx) oplossing. Hierbij is het zelfs mogelijk is om binnen het contract af te schalen.

Lenovo Storwize storage huren bij IRENT

IRENT is Europees marktleider en al meer dan 15 jaar dé expert op verhuurgebied van server, storage en netwerkoplossingen. We zijn de officiële Lenovo demopoolpartner in de BeNeLux, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Scandinavië en Oost-Europa en mogen ons met trots Lenovo Platinum Data Center Partner noemen. Benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag met het vinden van de Storwize die past binnen jouw omgeving. Neem contact met ons op en daag ons uit!

  • Wereldwijde levering
  • Flexibele contractenvormen van 1 dag tot enkele jaren
  • Op maat gemaakte systeemconfiguraties
  • Al meer dan 15 jaar verhuur-ervaring

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken met ons betekent

Levering binnen 24 uur

Levering binnen 24 uur

IRENT heeft meer dan €15 miljoen aan IT-infrastructuur voor verhuur op voorraad. Een kleine greep uit de voorraad: 5+ Petabyte aan performance disken, 5000+ cores, 250+ servers en 40+ Terabyte aan memory.
Een oplossing op maat

Een oplossing op maat

Huur je tijdelijke, urgente, projectmatige of OPEX- server-, storage- of netwerkoplossing voor zo kort of lang als nodig. Van een week tot enkele jaren. Bij ons kun je flexibel op- en zelfs afschalen.
Op iedere plaats ter wereld

Op iedere plaats ter wereld

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het snel leveren van server, storage en networking infrastructuur oplossingen over de hele wereld.
Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Binnen 2 uur antwoord op jouw aanvraag

Op werkdagen zorgen wij ervoor dat we binnen enkele uren een offerte op maat aanbieden, met gedegen hardware advies en een configuratie.