storage Storage huren
Lenovo

ThinkSystem storage

Lenovo ThinkSystem huren?

Ons aanbod van Lenovo ThinkSystem storage bestaat uit diverse modellen, zoals de ThinkSystem DS2200, DS4200 en de ThinkSystem DS6200. Bij een huuraanvraag maken we binnen twee uur inzichtelijk wat je van ons kunt verwachten. Met een voorraad van enkele petabyte aan opslagcapaciteit, kan er indien gewenst binnen 24 uur worden geleverd. De Lenovo is te huur voor een periode van een dag tot enkele jaren en wordt op iedere gewenste locatie geleverd.

Ongeëvenaarde prestaties, betrouwbaarheid en schaalbaarheid

Lenovo ThinkSystem storage-oplossingen vertegenwoordigen de top in bedrijf opslag en bieden ongeëvenaarde prestaties, betrouwbaarheid en schaalbaarheid. Deze systemen zijn ontworpen om de meest uitdagende data-intensieve toepassingen te ondersteunen en bieden een reeks eigenschappen die ze onderscheiden:

 • Uitzonderlijke prestaties: De ThinkSystem levert toonaangevende snelheden en verwerkingscapaciteiten, waardoor organisaties hun meest kritieke workloads met vertrouwen kunnen uitvoeren. Dit kan zorgen voor een snellere data-analyse en verbeterde bedrijfsresultaten.
 • Flexibiliteit: Het opslagsysteem stelt bedrijven in staat om de systemen precies aan te passen aan hun behoeften. Met opties voor uitbreiding en aanpassing die de toekomstige groei ondersteunen.
 • Geavanceerde databescherming: Met ingebouwde functies voor dataprotectie en disaster recovery biedt dit merk een veilige haven voor de data, waardoor de integriteit en beschikbaarheid van vertrouwelijke informatie wordt gewaarborgd.
 • Efficiëntie en kostenbesparing: Er wordt gebruikgemaakt van geavanceerde datareductie technologieën, zoals deduplicatie en compressie. Deze technologieën zorgen voor een vermindering van de totale opslag behoeften en effectief beheren van de kosten.
 • Eenvoudig en intelligent beheer: Dankzij de geïntegreerde management software kunnen IT-teams de storage-oplossingen moeiteloos configureren, beheren en optimaliseren. Dit kan leiden tot lagere operationele kosten en verminderde complexiteit.
 • Schaalbaarheid: De oplossingen zijn ontworpen om mee te groeien met de organisatie, waardoor bedrijven de flexibiliteit hebben om op of af te schalen.

ThinkSystem en Hardware as a Service

Is investeren in eigen bezit (CapEx) niet de beste optie? Ga dan voor de op maat gemaakte (OpEx) oplossing, waarbij afschalen tot de unieke mogelijkheden behoort.

Huren bij IRENT

IRENT is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van server– en storage-verhuur. Binnen Europa zijn we marktleider in de verhuur van high-end/enterprise-apparatuur. We zijn de officiële Lenovo demopoolpartner in de BeNeLux, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Scandinavië en Oost-Europa en mogen ons met trots Lenovo Platinum Data Center Partner noemen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en daag ons uit!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Hoelang kan ik huren?

Bij IRENT kan je de huurperiode van een opslagruimte helemaal zelf bepalen. Dat komt omdat wij werken met flexibele contractvormen. Zo kan je al vanaf één dag tot enkele jaren een storage oplossing huren.

Wat is jullie huurtarief?

Wij kunnen helaas geen standaard huurtarief vastleggen van een storage. Dat komt omdat het afhangt van verschillende factoren zoals de periode van huur en soort storage. Benieuwd wat het huren van een storage voor jou gaat kosten? Vraag dan een offerte aan, en ontvang binnen twee uur al een reactie.

Wanneer ontvang ik de storage op locatie?

Wanneer jij een offerte aanvraagt op werkdagen, kan jij al binnen 24 uur de gewenste storage ontvangen. Een offerte aanvragen doe je via onze website. Binnen twee uur ontvang jij al een reactie van een van onze IT-specialisten. Ga jij akkoord? Dan wordt de storage op jouw gewenste storage afgeleverd. Bij spoed aanvragen raden wij je aan om te bellen naar +31 (0)33 789 01 01. Dan kunnen wij gelijk aan de slag met jouw huuraanvraag.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.