storage Storage huren
Pure

Pure storage

Pure storage huren

Tijdelijk Pure storage huren of leasen? IRENT levert op maat gemaakte systeemconfiguraties op locatie. Indien het een escalatie/ calamiteit betreft en je snel vervangende systemen nodig hebt, is het huren van een storageserver een snelle, daadkrachtige en effectieve oplossing. Binnen 24 uur levert IRENT de systemen op locatie: wereldwijd.

Ontdek de snelheid, efficiëntie en betrouwbaarheid

Pure biedt state-of-the-art data opslag oplossingen die bedrijven in staat stellen hun data efficiënter, betrouwbaarder en op een meer kosteneffectieve manier te beheren. Hier zijn enkele kernkenmerken van dit hoog aangeprezen merk:

 • Hoge prestaties: Pure storage systemen leveren toonaangevende snelheden voor data-toegang en -verwerking, waardoor bedrijven kritieke applicaties en analyses sneller kunnen uitvoeren.
 • Efficiëntie en schaalbaarheid: Dankzij de data deduplication- en compressie technologieën kunnen gebruikers meer data opslaan met minder fysieke hardware, wat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen en een eenvoudige schaalbaarheid.
 • Betrouwbaarheid en beschikbaarheid: Pure biedt robuuste oplossingen met ingebouwde bescherming tegen dataverlies en downtime, waardoor bedrijfskritieke applicaties altijd beschikbaar zijn.
 • Eenvoudig beheer: Het intuïtieve managementplatform zorgt ervoor dat IT-teams opslagsystemen gemakkelijk kunnen configureren, monitoren en beheren, zonder ingewikkelde handleidingen of training.
 • Duurzaamheid: De systemen zijn ontworpen met het oog op energie-efficiëntie en een lagere impact op het milieu, door het verminderen van het energieverbruik en de koeling behoeften in datacenters.

Pure storage en aanvullende diensten

Naast het leveren van een op maat gemaakte systeemconfiguratie, is het mogelijk om aanvullende diensten af te nemen zodra je voor IRENT kiest bij de huur van een pure storagesysteem:

 1. Oude hardware verkopen (buyback): wil je de hardware onder een Hardware as a Service contract leasen? Dan kun je je oude hardware verkopen tegen een maximale restwaarde.
 2. Gecertificeerde data wiping (GDPR): indien je graag na het huren van systemen aanvullend data van het systeem wil laten verwijderen;
 3. IT-support: standaard 9X5 NDB response; indien nodig zijn extra supportlevels mogelijk;
 4. Extra IT-services: aanvullende mogelijkheden tot ondersteuning bij bijvoorbeeld installatie, migratie of implementatie;

Huren bij IRENT

Overweeg jij om nieuwe Pure systemen te plaatsen in je datacenter? Dan is het natuurlijk wel zo fijn om er zeker van te zijn dat deze systemen passen binnen jouw huidige datacenter. Daarnaast is het belangrijk dat deze aansluiten op jouw toekomstvisie. Om te testen of de systemen aan jouw wensen en verwachtingen voldoen, bieden we een mogelijkheid tot een Proof of Concept aan. Dan kun jij de storage van Pure zelf testen in je eigen IT-omgeving. Wil je graag meer informatie of sparren met onze IT-specialisten over de mogelijkheden van de Pure systemen? Neem dan contact met ons op!

Waarom kiezen voor IRENT?

 1. Meer dan 20 jaar kennis van en ervaring in duurzame en flexibele IT-oplossingen met focus op hardware verhuur.
 2. Levering binnen 2 uur bij nood. Plug and play als je dat wilt.
 3. Altijd een ruime voorraad van IT-apparatuur zoals servers, storage, laptops en desktops. Ook de allernieuwste technologie.
 4. Tussentijds afschalen van apparatuur die je niet meer gebruikt binnen het abonnement.
 5. Multi-vendor oplossingen in één flexibel (maatwerk) abonnement of contract zijn gewoon mogelijk.
 6. Bereken eenvoudig jouw besparing CO2 uitstoot met onze duurzaamheidscalculator.
 7. Toch liever leasen i.p.v. huren? Dat kan, neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Hoelang kan ik huren?

Bij IRENT kan je de huurperiode van een opslagruimte helemaal zelf bepalen. Dat komt omdat wij werken met flexibele contractvormen. Zo kan je al vanaf één dag tot enkele jaren een storage oplossing huren.

Wat is het huurtarief?

Wij kunnen helaas geen standaard huurtarief vastleggen van een storage. Dat komt omdat het afhangt van verschillende factoren zoals de periode van huur en soort storage. Benieuwd wat het huren van een storage voor jou gaat kosten? Vraag dan een offerte aan, en ontvang binnen twee uur al een reactie.

Wanneer ontvang ik de storage op locatie?

Wanneer jij een offerte aanvraagt op werkdagen, kan jij al binnen 24 uur de gewenste storage ontvangen. Een offerte aanvragen doe je via onze website. Binnen twee uur ontvang jij al een reactie van een van onze IT-specialisten. Ga jij akkoord? Dan wordt de storage op jouw gewenste storage afgeleverd. Bij spoed aanvragen raden wij je aan om te bellen naar +31 (0)33 789 01 01. Dan kunnen wij gelijk aan de slag met jouw huuraanvraag.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.