Test Drive

Nieuwe IT-omgeving uitproberen met onze Test Drive

Staat u op het punt om te investeren in nieuwe technologische oplossingen voor uw bedrijf? Dan begrijpen we goed dat u verzekerd wilt zijn van kwaliteit. Deze kwaliteit kunnen we u op voorhand beloven, maar we kunnen u dit ook zelf laten ervaren. Een nieuwe server, storage box, switch of appliances ; allemaal IT oplossingen die u bij IRENT kunt testen door middel van onze Test Drive.

Test de nieuwste technologie

  • Wees zeker van uw technologische keuze en investering
  • Krijg de mogelijkheid om nieuwe server-, storage-, netwerkapparatuur of appliances binnen uw eigen IT-omgeving testen
  • Kijk samen met ons naar hoe u nieuwe technologie in uw huidige infrastructuur kunt integreren
  • Ontdek hoe nieuwe technologie antwoord biedt op vraagstukken en werkprocessen
  • Proefdraaien zonder verdere verplichting

Zekerheid behalen met een Test Drive

Een investering in nieuwe technologie heeft nogal wat impact. Niet alleen financieel, maar ook systeemtechnisch en in de werkprocessen van uw organisatie. Zeker wanneer de nieuwe IT een omslag binnen uw organisatie vergt. Elke branche en elke organisatie heeft eigen specifieke eisen en wensen, evenals de IT-omgeving en de workload.

U maakt de beslissing tot een grote IT-investering waarschijnlijk niet zonder twijfels. Casestudies, gebruikersverhalen en whitepapers ondersteunen u in het maken van een beslissing, maar geven geen zekerheid. Een Proof of Concept biedt u de mogelijkheid om de technologische mogelijkheden te verkennen, én aan de hand van een use-case te beoordelen of de systemen aansluiten op de unieke IT-print van uw organisatie.

Nieuwe technologie testen met onze Test Drive?

Wilt u er verzekerd van zijn dat nieuwe technologische aankopen uw werkprocessen op de juiste wijze ondersteunen? Neem dan snel contact met ons op. Samen met onze specialisten kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden vanuit IRENT die hierop aansluiten.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Sander van Laar

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

  • Lees hier de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.