Tijdelijke IT-capaciteit

TIJDELIJK IT-CAPACITEIT

✔    Op korte termijn behoefte aan performance, storage of networking?
✔    Voorzie je door een groot project een toename in het gebruik van de infrastructuur?
✔    Piekmomenten efficiënt overbruggen?
✔    Geen zicht op de duur van een project?

HUUR EXTRA HARDWARECAPACITEIT

Organisaties zijn niet statisch. Net zo min is je IT-omgeving dat. Of het nu om piekmomenten in de markt gaat, of om tijdelijke IT-behoefte vanuit een lopend project. Soms is de vraag vanuit je organisatie of IT-omgeving puur van tijdelijke aard. Of niet in te schatten in omvang van tijd. Aanschaffen is in dat geval natuurlijk geen optie. Huren van server-, storage- of netwerkapparatuur daarentegen wel.

TU DELFT GING JE VOOR

Wie met seismische metingen structuren in de aardlagen tot op 5 km diepte in 3D afbeeldt, heeft veel rekenkracht nodig. Voor een onderzoeksconsortium van TU Delft leverde IRENT de extra capaciteit die nodig was om deze nieuwe software te testen. Naar de case >

Andere redenen om te huren

 • Proof of Concept
  Een Proof of Concept biedt je de mogelijkheid om de technologische mogelijkheden te verkennen, én aan de hand van een use-case te beoordelen of de systemen aansluiten op de unieke IT-print van je organisatie.
 • Try and buy
  Bij de aanschaf van software of licenties is Try and buy inmiddels heel gebruikelijk. Logisch. Je wil het graag eerst in de praktijk uitproberen om te zien of het aan je behoefte voldoet.
 • Hardware as a Service
  Bij IRENT stel je zelf je eigen IT-omgeving samen. Met onze Hardware as a Service oplossing combineer je IT-apparatuur (servers, storage & networking), software en services in één flexibel abonnement.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Laurens ten Klooster

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

Laurens ten Klooster

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.