Transitie naar de cloud

JE IT-OMGEVING DRAAIENDE HOUDEN BIJ EEN CLOUDTRANSITIE

✔    De continuïteit van je IT zeker stellen voor en tijdens de transitieperiode?
✔    Capaciteitsproblemen in de overgangsperiode voorkomen?
✔    Hindernissen in je cloud journey voorzien en oplossen?
✔    Verloopt het supportcontract van je bedrijfskritieke IT net voor of tijdens de cloud-transitie?
✔    Investeringsstop in traditionele IT voor of tijdens de transitie naar de cloud?

TRANSITIE NAAR DE CLOUD?

‘We gaan naar de cloud!’ Een veelgehoorde uitspraak, maar makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk. Staat het voornemen om naar de cloud te gaan eenmaal op de agenda, dan volgt vaak een ingrijpende transitieperiode. Hoe houd je in die transitie je IT-omgeving draaiende? En wat als je in die overgangsperiode extra capaciteit nodig hebt, meer performance wenst of een supportcontract op je bedrijfskritieke IT-omgeving moet verlengen? Het ‘on hold’ zetten van je IT is geen optie; een dure IT-infrastructuur- of supportinvestering voor langere termijn doen evenmin. Het huren van een tijdelijke IT-omgeving biedt antwoord: overbrug de overgangsperiode naar de cloud en stel je IT en processen zeker.

Andere redenen om te huren

 • Proof of Concept
  Een Proof of Concept biedt je de mogelijkheid om de technologische mogelijkheden te verkennen, én aan de hand van een use-case te beoordelen of de systemen aansluiten op de unieke IT-print van je organisatie.
 • Try and buy
  Bij de aanschaf van software of licenties is Try and buy inmiddels heel gebruikelijk. Logisch. Je wil het graag eerst in de praktijk uitproberen om te zien of het aan je behoefte voldoet.
 • Hardware as a Service
  Bij IRENT stel je zelf je eigen IT-omgeving samen. Met onze Hardware as a Service oplossing combineer je IT-apparatuur (servers, storage & networking), software en services in één flexibel abonnement.

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Mike van Geest

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.