Try and buy

TRY AND BUY VOOR ENTERPRISE IT-OPLOSSING

✔    Server-, storage- of netwerkapparatuur eerst uitproberen voordat je overgaat tot koop?
✔    100% zeker zijn van je investering in een nieuw enterprise IT-systeem?Zonder grote risico’s kennismaken met een nieuwe technologie?
✔    Geen Try and buy-mogelijkheid bij de vendor?
✔    Een testcase gewenst om het management van je toekomstige investering te overtuigen?

EERST ZIEN DAN GELOVEN

Bij de aanschaf van software of licenties is Try and buy inmiddels heel gebruikelijk. Logisch. Je wil het graag eerst in de praktijk uitproberen om te zien of het aan je behoefte voldoet. Voor IT-systemen zoals server-, storage- of netwerkapparatuur is Try and buy meestal gecompliceerder. Als de Try and buy niet succesvol is en de apparatuur komt geopend en gebruikt terug, dan is dit via de standaard kanalen immers onverkoopbaar. Gelukkig kunnen we die Try and buy via verhuur wél faciliteren.

KIES VOOR ZEKERHEID, KIES VOOR TRY AND BUY

Verhuurpartner van gerenommeerde vendoren waaronder Dell EMC, Lenovo en IBM | Ruim € 15 miljoen aan verhuurapparatuur op voorraad | Try and buy maatwerkoplossingen | Europees marktleider in verhuur van enterprise IT-systemen

‘Bij een slimme en duurzame investering voor de lange termijn ga je niet over één nacht ijs.’

Andere redenen om te huren

 • IT-services
  Natuurlijk kan het bij geplande en niet-geplande IT-werkzaamheden voorkomen dat je organisatie onvoldoende capaciteit of kennis in huis heeft om server-, storage- of netwerkapparatuur up-and-running te krijgen.
 • Demo
  Uiteraard heb je de theoretische en technologische mogelijkheden van systemen op de markt in de oriëntatiefase uitgebreid onderzocht. Dat neemt niet weg dat een groot aantal vragen pas echt in een testfase beantwoord kunnen worden.
 • Proof of Concept
  Een Proof of Concept biedt je de mogelijkheid om de technologische mogelijkheden te verkennen, én aan de hand van een use-case te beoordelen of de systemen aansluiten op de unieke IT-print van je organisatie.
 • Financial services
  Met IRENT financial services is het mogelijk om tijdelijk én flexibel capaciteit te huren voor server-, storage- en/of networkingapparatuur. Je betaalt een vast bedrag per maand. Maximale flexibiliteit gewenst, zonder onverwachte kosten?

Waarmee kan ik je helpen?

Contact opnemen met Sander van Laar

Heb je een vraag, verzoek of kunnen we een offerte voor je opstellen?

 • Lees hier de privacyverklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.