Waarom IT lease bij IRENT?

Waarom IT lease bij IRENT?

Het leasen van IT brengt enkele grote voordelen met zich mee. Zo bevordert het een tijdige tech refresh en brengt het daarnaast nog financiële voordelen met zich mee.

Organisaties die graag bij IRENT leasen geven onderstaande redenen:
MVO score verbeteren door gebruik van circulaire IT
Tech refresh – blijf innovatief
Combinatie van financiële kennis en IT
Snel en persoonlijk
Afschaalmogelijkheid en hoge restwaarde calculatie,

Leasen en duurzaamheid – MVO
Duurzame financieringsmogelijkheden zoals lease, het betalen voor gebruik, kunnen ervoor zorgen dat jouw maatschappelijke doel wordt gehaald. Volledig in de trend van bezit naar gebruik.

Tech Refresh
Om de technologische veranderingen bij te houden is digitale innovatie en optimale flexibiliteit vereist. Daarom willen wij je een tussentijdse tech refresh aanbieden. Tijdens je lease contract systemen inwisselen voor een nieuwe generatie systemen.

Financiële & IT voordelen
Je betaalt voor het gebruik en niet voor het bezit. Dit geeft qua liquiditeit vele voordelen en zorgt voor een bredere investeringsruimte voor andere zaken. Je hebt op voorhand geen grote budgetten nodig. IRENT draagt zorgt voor de investering en spreid deze uit in een periodiek huurtarief. Bijkomende voordelen zijn dat je de btw spreidt over de gebruiksperiode en de huurkosten niet jaarlijks geïndexeerd worden. Omdat IRENT ook niet bank gelieerd is, blijven jouw bestaande bankfaciliteiten onaangetast. Deze kun je dus aanwenden voor andere financieringen, zoals investeren in je kernactiviteiten, overnames of vastgoed.


Referentiecase EPSON


EPSON heeft ook gekozen voor onze lease condities.
Lees hier hun case.